Ryddesager

Alle Husqvarna ryddesager er utformet med tanke på at du skal få jobben gjort så effektivt som mulig, og derfor er de både enkle å håndtere og lette å bære. Det er også enkelt å tilpasse dem til dine behov – du kan velge blant våre mange praktiske funksjoner og tilbehørsartikler.

Alle Husqvarna ryddesager leveres med en stoppbryter med automatisk retur. Det vil si at når maskinen slås av, går stoppbryteren automatisk tilbake til startposisjonen slik at du enkelt kan starte ved neste gangs bruk. På denne måten vil maskinen alltid være klar når du er det.

Med en ryddesag fra Husqvarna kan du arbeide både trygt og komfortabelt. Dette vil du blant annet merke ved at styrearmen er justerbar og ergonomisk utformet, slik at bruken i høyere grad blir effektiv. For å bedre brukeropplevelsen er ryddesagene fra Husqvarna også utstyrt med et ekstra langt skaft, slik at du lettere kan komme til der du ønsker. God komfort er ikke kun viktig for behagelighetens skyld, men det medfører også at du kan arbeide mer effektivt og holde fokus på jobben som skal gjøres – det er med andre ord en nødvendighet.